Plattelanders

Het plattelandersgezin Van Bergeijk is medio augustus 2007 naar Amerika verhuisd...

maandag 3 september 2007

Broeders en zusters


De mensen die we ontmoeten zijn erg vriendelijk en bereid om op allerlei manieren te helpen. Ze geven hun telefoonnummer en bieden praktische hulp aan, dat is heel welkom want we kamperen in ons eigen huis. We verwachten dat de container met ons huisraad (en veel speelgoed) over een paar weken hier is. We kregen pannen, een schommelstoel, handdoeken, slaapzak en luchtbed, campingbed voor Sarah enz. En het mooiste was: een mevrouw uit de kerk regelde voor dinsdag en vrijdag een driegangenmenu dat bij ons thuis bezorgd zou worden om 18.00 uur! Iedere gang werd door een gemeentelid persoonlijk klaargemaakt en gebracht, dus dat was gelijk een soort kennismaking met de mensen en de amerikaanse keuken. En we konden er een paar dagen van eten, want de porties waren royaal. Ik moet de recepten nog eens navragen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve allemaal,
Leuk om over jullie belevenissen te lezen! Wij zijn net terug uit Oostenrijk, maar daar waren geeneens slangen. Sam waarschuwde ons vanmiddag om niet naar Sina te gaan, want daar zijn Siberige tijgers en die zijn heel sterk (priemende blik...). De kinderen krijgen trouwens de blUBgroetjes van de vissen: ze maken het goed. De jongens zijn vanmiddag voor het eerst weer naar school geweest. Ze waren blij hun vriendjes weer te zien. Horen we gauw weer van jullie ? groetjes, Dinand, Esther, Noud Koen en Sam.

Anoniem zei

Hello there!
wat geweldig om jullie log te lezen. Wat een avontuur en wat een totaal andere wereld! Wij zitten nu met zijn viertjes in Hoofddorp. Heb moeten vechten als een leeuw om een plek te krijgen, maar nu zitten we in betaalbare nieuwbouw in Floriande (einde Bennebroekerweg/kruising IJweg). Adres: Van Kootenstraat 4, 2134 LT Hoofddorp.
We hebben nu nog geen internet in het nieuwe huis, dat komt op 12 september. Dan kunnen ook Tirzah, Leah en Chaya naar jullie prachtige foro's kijken en jullie verhalen lezen + reageren.
Het ga jullie goed daar. En we missen jullie best.

groeten, Hiltje (de Vries) en Tirzah, Leah, Chaya Berger