Plattelanders

Het plattelandersgezin Van Bergeijk is medio augustus 2007 naar Amerika verhuisd...

zondag 4 november 2007

Lekker op de trekker


Trekker rijden is helemaal niet zo moeilijk als er een computer inhangt. Alleen bij de bochtjes moest ik sturen. Halverwege de bocht moest ik het stuur loslaten want dan stuurde de computer de trekker naar de goede plek. De knopjes waren voor hard/zacht rijden. Het was vroeg in de avond toen we gingen testrijden en het begon te schemeren. Het was een mooie lucht met paars en oranje.


Papa heeft laatst op het nieuws gehoord dat een trekker met zelfsturing de sloot in is gereden. De bestuurder wilde een sigaretje roken, dat kon gemakkelijk op een lang recht stuk, maar dat mocht niet in de cabine, dus rookte hij op het trappetje. Maar helaas......de deur viel in het slot. Er was niets aan te doen: aan het eind van het perceel reed de trekker rechtdoor de sloot in. De sigaret was snel gedoofd!


Verteld door Marieke.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ik wil ook wel op een trekker rijden.
het was wel een beetje onhandig van die chauffeur.
ik hoop voor die chauffeur dat die sigaar niet zo duur was.
groetjes van Noud,Esther,Dinand,Koen en Sam

Anoniem zei

Hallo allemaal,
Wat leuk om al jullie verhalen en belevenissen te lezen! Al die dieren om (en dus eerst in) het huis... Andere taal, andere maten, andere verkeersregeltjes... 't Is toch wel even wennen lijkt ons zo!
Maar uit jullie stukjes spreekt toch wel duidelijk dat jullie er veel plezier aan beleven ookal zal iedereen ook best zo zijn/haar moeilijke momenten hebben...
Hier missen we jullie en jullie inbreng wel hoor! Maar in ieder geval fijn om te horen/lezen dat jullie zo warm ontvangen worden daar en dat het zo goed met jullie gaat! We kijken al uit naar de volgende berichten!

Groetjes, René, Tanja, Josien, Mariek & Bas