Plattelanders

Het plattelandersgezin Van Bergeijk is medio augustus 2007 naar Amerika verhuisd...

maandag 15 oktober 2007

Donderdag 4 october: container


Op deze Donderdag ( 4 october ) kwam de container aan. Heel veel mensen kwamen om mee te helpen, simpelweg, omdat Hanneke in nederland was. Dus Jaap had meer dan 10 donuts gekocht om de mensen die kwamen helpen eten te geven na die container uit te laden. Maar omdat er maar een paar mensen kwamen had Jaap te veel donuts gekocht dus moesten wij al die donuts opeten. Marieke, Adam en Laura zeiden steeds: TOYS PLEASE. Vertaling: speelgoed alstublieft.Dat was grappig om te horen. Alleen was er wel schade, op de piano was die vervelende schade. Omdat die piano op zijn zij stond was er een klein beetje iets uigebogen op deze donderdag krijgt Adam zijn eerste pianoles dus mischien weet die juf er iets op.

Getypt door marieke.


Hanneke: dankzij de hulp van de kinderen en zeven collega's was de container in een uur uitgeladen. Nu alles nog een plekje geven...dat duurt langer. Van sommige dingen vraag ik me af waarom ik het in een doos gestopt heb, van andere dingen vraag ik me af in welke doos het zou zitten???? We missen de eenwieler van Jaap en een enkele doos met keukenspullen, voor de schade hebben we kontakt met de verzekering. De bewijslast zal wel moeilijk worden.

1 opmerking:

Cees & Carlien zei

Hallo Jaap, Hanneke en kinderen. Leuk om zo eens even jullie avonturen te lezen. Zo'n blog is een prima manier om de mensen te informeren. Ook langs deze weg nog een WELKOM aan deze zijde van de oceaan. We zitten slechts een kilometertje of 2000 ten Noorden van jullie, dus dat is voor Noord Amerikaanse begrippen om de hoek. Twee dagen stevig door rijden zeg maar. Gaan we zeker doen.

Vanaf hier veel succes met het op mde rails zetten van alles, maar ook zeker met jullie prive omstandigheden. Eeen hartelijke groet uit Gravelbourg, Saskatchewan, Canada