Plattelanders

Het plattelandersgezin Van Bergeijk is medio augustus 2007 naar Amerika verhuisd...

woensdag 13 augustus 2008

Tree house


Een nieuw projekt: Jaap en de kinderen bouwen een ander huis. Een tree-house oftewel een boomhut. Ondanks de houtkap zijn er nog genoeg bomen over in de tuin, dus vlakbij de klimboom is een boomhut in aanbouw. Momenteel is het een plateau van vier pallets. Pallets kun je gratis bij de kropf lumber (soort praxis) weghalen. De opbouw is nog onbekend, daar moet nog over nagedacht worden.


De kinderen hebben wel brainstormsessies gehouden over een geschikte naam, die houden we nog even geheim. En de toegang is bediscussieerd: een ladder, touw, touwladder of slingertouw vanaf de klimboom, hangbrug vanaf de klimboom? Ideeen te over. De hut is meer dan drie meter boven de grond en je hebt er mooi uitzicht over de beek en het golfterrein. We houden jullie 'op de hoogte'.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi lieve allemaal,
alweer een jaar geleden dat jullie naar Amerika zijn verhuisd. Wat een wereld van verschil en wat heerlijk te zien en te lezen hoe goed het met jullie allemaal gaat. Toppie!! Jullie hebben allen je verjaardag al een keer in de nieuwe wereld gevierd en zelfs nieuwkomer Tim ziet er bijzonder tevreden uit. Op naar het volgende jaar. Love and kisses! Hiltje, Tirzah, Leah en Chaya