Plattelanders

Het plattelandersgezin Van Bergeijk is medio augustus 2007 naar Amerika verhuisd...

donderdag 29 mei 2008

Broertje geboren!



Op Maandag 19 Mei, 1:58 AM (s'morgens dus) is Tim Geerten van Bergeijk geboren! Roepnaam Tim. Sarah vindt het prachtig. Ze zegt de hele tijd "Hayti" (hoi Tim) als Tim in de buurt is. Mam en Tim kwamen dinsdag terug van het ziekenhuis. Het is hier verplicht om naar het ziekenhuis te gaan als er een baby geboren gaat worden. Tim zelf had er voor de rest geen last van. Tis nog maar een rustig mannetje. We dachten dat hij wel problemen zou hebben met alle herrie in huis, maar dat valt mee. Hij wordt nog wel s'nachts wakker, en als hij gaat huilen, doet Sarah ook mee. Da's een hoop herrie.





De zomervakantie is begonnen (tenminste, voor ons)! We begonnen al moe te worden van school, dus we hadden het wel nodig, en met Tim erbij wordt het toch wel erg druk thuis, en mam kan wel wat hulp gebruiken. Tis wel handig dat Sarah nu zelf loopt, want het is geen doen meer om haar heen en weer te slepen met Tim erbij. Ze deed soms al kleine stapjes tussen de meubels en andere personen, maar nu loopt ze gewoon rond. Ze heeft nog wel iets nodig om zich aan op te trekken als ze wil gaan staan. In de keuken hebben we daar nog wel eens problemen mee. Als je iets te drinken inschenkt, kan het zijn dat Sarah opeens aan je been hangt.

Big brother Adam.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Jaap, Hanneke en kids,
van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje Tim. Wat een plaatje! En wat is die Sarah een mooie grote meid geworden. Heerlijk handenbindertje, lijkt me.

Blij te horen dat het zo goed met jullie gaat. Vanuit Hoofddorp waren we nieuwsgierig of er al een broertje of zusje geboren zou zijn. Ja dus. Helemaal leuk. Veel plezier met zijn allen en hartelijke groet van Tirzah, Leah, Chaya en Hiltje

Anoniem zei

hoi allemaal,
wat leuk voor jullie dat er een broertje bij is!
Toen ik jullie voor het laatst zag was Sarah nog een baby.
Lukt het een met Amerikaans spreken vooral met Laura.
Ik hoop dat jullie me nog kennen!!
hier is mijn e-mail adres:
leah.berger@hotmail.com

Nou ik mail jullie nog wel eens vaker!

groeten van Leah
ps. In welke groepen zitten jullie nou allemaal?
Bahalve de kleintjes dan.